Köppänen: Kauas loistaa pääsiäisen aurinko

Piirros: Anna Varjo

-Köppänen, ei muistipeliä noin pelata! huusi Sanni.

Köppänen oli juuri yrittänyt piilottaa pari palaa tassunsa alle ja murahti:

-En millään muista näiden paikkoja.

Vain tilaajalle

Lue koko tarina Henki-lehden numerosta 2/2021. Alta pääset näköislehteen tai tilaamaan oman lehtesi. Ilmainen lisämateriaali alla.

Lisämateriaali:

Tulosta alta Köppäsen ja Sannin ikioma pääsiäisen muistipeli! Voit joko tulostaa valmiiksi väritetyn pelin tai mustavalkoisen, jonka värität itse. Klikkaa kuva auki, ohjeet ovat tulosteessa! Kuvat on piirtänyt Anna Varjo.

Miksi pääsiäisenä kasvatetaan ruohoa? Vanhemmat voivat ladata tästä lyhyen oppaan pääsiäisen symbolien merkitykseen. Sen avulla on helppo jutella pääsiäisen merkityksestä vaikka muistipelin kuvia värittäessään.