Lapset

Kun Sanni-tyttö sai mummaltaan lahjaksi Siionin virret, hän luuli, että kirjan sivujen välistä pilkistävä ruskea korva oli kirjanmerkki. Mutta sehän olikin körttiörkki Köppänen!

Lasten sivun maskotin on piirtänyt oululainen Anna Pasma. Isonkyrön herättäjäjuhlilla lapset antoivat maskotilleen nimeksi Köppänen.

Lasten sivua toimittavat Merja Kaivo-oja, Anna Varjo, Kaisa Viirimäki ja Riitta Yliluoma.

Lue alapuolelta lisää Köppäsen seikkailuista!

Köppänen: Lohduksi toisillemme

Olisi pitänyt lähteä mummaa katsomaan, mutta tänään Sannia ei huvittanut. Tänään oli se päivä, kun mumma ei ollut iloinen oma itsensä. Oli paapan kuoleman vuosipäivä ja silloin mumma oli erilainen — hiljainen ja surullinen. Mumma oli kyllä selittänyt, että suru saa tulla aina välillä, mutta Sanni ei pitänyt siitä. Suru tarttui ja Sannikin tunsi olonsa kurjaksi, kun mummaa itketti.
~ Artikkeli on tilaajille

Värityskuva, jossa Köppänen on Raamatun ja jalkapallon kanssa.

Köppänen: Jalkapalloa ja kävelytukia

Sanni esitteli mummalle uutta luokkakuvaansa.
– Vähän sumuinen kuva, hämmästeli mumma.
– Katsahda puoleen kaikkien, kannusti Köppänen ja painoi silmälasit mumman nenälle. Johan kirkastui!
– Kukas tämä uusi tyttö on? mumma kysyi.
~ Artikkeli on tilaajille

Köppänen: Vielä jaksan toivoa

– Kun istun tässä ihan tuolin reunalla ja suljen silmäni, voin melkein kuvitella istuvani juhlapenkissä. Voin kuvitella auringon, joka lämmittää käsivarsiani, ja ruohon tuoksun. Kuvittelen myös virrenveisuun ja kenttäkuulutukset. Mutta kun avaan silmäni, olen yhä tässä.
~ Artikkeli on tilaajille

Kadonnut Köppänen

Askartele Köppäsen kanssa kortti äitienpäiväksi!
~ Artikkeli on tilaajille, mutta lisämateriaali vapaasti käytössä

Seimihahmoja, piirtänyt Anna Varjo 2020

Joulupuuhissa

Avaa ja tulosta täältä omat seimihahmosi! Pahoittelemme virheellistä QR-koodia lehdessä.

Köppäsen matkassa -kirjan kansikuva

Köppäsen oma kirja

Köppäsen matkassa -kirjassa kerrotaan Köppäsen ja sen ihmisystävä Sannin seikkailuista. Lisäksi kirjassa on ohjeet oman Köppäsen ompelemiseen ja Löytyn Jaakon tekemä uusi laulu Körtti-Köppänen! Katso video, niin kuulet laulun 9-vuotiaan Milja Lehtimäen esittämänä. Kirjan voit tilata Herättäjän verkkokaupasta. Nelivärisen kirjan tarinoiden parissa viihtyy niin lapsi kuin aikuinenkin. Kirjan kirjoittajina ja kuvittajina ovat kasvatustyön ammattilaiset Merja…

Köppäs-nukke kukkien keskellä

Tule Köppäsen siikkarimuskariin!

Kesän 2020 Kauhavan herättäjäjuhlilla piti olla lasten ohjelmassa Körtti-Köppäsen siikkarimuskari: laulua ja liikettä Siionin virsin ja lasten ehdoilla. Juhlat jouduttiin koronan takia siirtämään vuodella, mutta tämän ei Köppästä lannistanut. Se teki oman siikkarimuskarivideon etäherättäjäjuhlille. Tule mukaan laulamaan ja leikkimään! Köppäsenä Sanna Pitkänen.