Hartaus

Hartaus: Äänetön rukous

Jeesusta avukseen tarvitsevat ihmiset huutavat, roikkuvat kiinni, tekevät mitä tahansa päästäkseen hänen lähelleen. Sokea mies huutaa tien varressa, kanaanilainen nainen inttää hellittämättä, sairaan miehen ystävät purkavat katon, Sakkeus kiipeää puuhun, syntinen nainen tunkeutuu väkisin fariseuksen taloon.
~ Artikkeli on tilaajille

Lue lisää

Hartaus: Pyhä

Kesäpäivä järvellä. Isä laskee verkkoja ja minä yritän olla airojen kanssa avuksi. Näillä samoilla vesillä ovat kulkeneet monet sukupolvet ennen meitä. Lähiluonnosta on aina ammennettu ravintoa ja elämän voimaa.
~ Artikkeli on tilaajille

Lue lisää

Hartaus: Jos Luoja suo

Jos Luoja suo, tai kuten tavallisesti sen kuulen, inshallah. Siten minulle vastattiin, kun toivotin hyvää kesää ja turvallista matkaa kaukana asuvien läheisten luokse.
~ Artikkeli on tilaajille

Lue lisää

Hartaus: Odotus

Helatorstain ja helluntain välinen aika on kiehtova. Raamatussa kerrotaan siitä vain se, että opetuslapset, joukko naisia sekä Jeesuksen äiti ja veljet pitivät yhtä ja rukoilivat yhdessä. Mitä heidän mielissään mahtoi pyöriä noina päivinä?
~ Artikkeli on tilaajille

Lue lisää

Hartaus: Pysähdy

Seison bussipysäkillä. Edellisen linja-auton takavalot näkyivät juuri, kun tulin. Minä myöhästyin. Hetkeksi aikatauluni muuttui ja kiire loppui — sain yllättäen lisää aikaa.
~ Artikkeli on tilaajille

Lue lisää