Terveisiä Wanhasta Karhunmäestä: Parasta pöytään kotimaisista elintarvikkeista

Wanhan Karhunmäen keittiössä suositaan kotimaisia elintarvikkeita ja mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa, toiminnanjohtaja Tiia Ylinen ja pääkokki Leena Korpi kertovat.
Kuva: Elina Koski

Wanhan Karhunmäen asiakkaat eivät halua tinkiä ruoasta, vaikka elintarvikkeet ovat kallistuneet. Koronaepidemian jälkeen ihmiset arvostavat jopa entistä enemmän sitä, että he saavat kokoontua yhteen. Maukas ruoka juhlistaa yhdessäoloa.

Elina Koski

Aholansaaren kuulumisia voit lukea osoitteesta www.aholansaari.fi ja Wanhan Karhunmäen kuulumisia osoitteessa www.wanhakarhunmaki.fi.

Vain tilaajalle

Lue koko palsta Henki-lehden numerosta 6/2023. Alta pääset näköislehteen tai tilaamaan oman lehtesi.